+420 417 823 369 corbetta@corbetta.cz
Po - Čt / 10:30-23:00, Pá / 10:30 - 24:00, So / 12:00 - 24:00, Ne / 12:00 - 22:00

Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Tato politika ochrany soukromí a využívání cookies se vztahuje na projekty subjektu: Jana Vondráčková, v roli: podnikatel, se sídlem Břežánská 390/7, 418 01, Bílina – Mostecké Předměstí, IČ: 02674998, příslušného úřadu podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Bílina (dále jen „Správce“), především stránky www.corbetta.cz a provozovny “Restaurant Corbetta” na adrese Školní 224/12, Bílina.

Které osobní informace sbíráme?

Osobní informace o vás sbíráme pouze tehdy, pokud nám pošlete kontaktní formulář nebo se přihlásíte k odběru obchodních sdělení. Z hlediska nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) mohou být za osobní data považována i cookies.

K čemu informace využíváme?

Informace, které o vás získáme, používáme abychom mohli reagovat na váš dotaz, k vylepšení vaší zkušenosti s našimi stránkami, abyste mohli využívat funkce našich stránek a k analýze našich podnikatelských aktivit (v agregované podobě).

Cookies

Cookies jsou malé soubory z naší stránky, které jsou uložené na vašem počítači skrz váš prohlížeč (pokud máte ukládání těchto pomocníků povolené). Cookies nám umožňují identifikovat váš prohlížeč a zaznamenat určité informace. Podstata informací může být různá. Cookies mohou uchovávat například Vaše jazykové nastavení nebo také uživatelské ID, které může být považováno za osobní údaj.

Na těchto stránkách používáme dva typy cookies:

  • Nezbytné pro funkci stránek – například ukládáme informaci o vašem jazyku a v tom vám ukazujeme obsah webu.
  • Nezbytné pro doplňkovou funkci stránek a základní analytiku.

Zpracovatelé cookies

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Google Ireland Limited – při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google reCAPTCHA, která ověří, že nejste robot.
  • Váš Hosting s.r.o. – data z poptávkového formuláře jsou zpracovány poštovním serverem této společnosti.

Analytika

Pro analýzu dat návštěvnosti využíváme software AWStats, který je součástí hostingových služeb jejichž provozovatelem je Váš Hosting s.r.o.

Váš souhlas a jeho odvolání

Vaše údaje jméno, příjmení, e-mail a telefon nám poskytujete po dobu trvání spolupráce nebo po dobu 5-ti let.

Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat – pokusíme se vám maximálně vyhovět. Kontaktujte nás na corbetta@corbetta.cz.

Jaká máte práva?

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kam posíláme vaše data?

Neprodáváme, nepředáváme ani nijak jinak neposkytujeme vaše informace. Tuto dohodu můžeme porušit v případě, že by informace byly vyžádány institucí při vyšetřování v soudním řízení. V žádném případě ovšem neposkytneme vaše údaje pro marketingové, propagační či jiné účely třetím stranám.

Jak chráníme vaše osobní údaje

Používáme pestrou škálu bezpečnostních metod a důvěryhodné partnery, abychom vaše osobní informace uchovávali v maximálním bezpečí. Vaše kontaktní údaje jsou uchovány v zabezpečených databázích, komunikace mezi databázemi vždy probíhá zabezpečeně. Údaje jsou uloženy v šifrované podobě a chráněny silným heslem (hesly). Webové stránky, odkud formuláře odesíláte, rovněž využívají zabezpečené SSL šifrování.